English Nederlands Français English Nederlands Français
Old projects
Archief pagina's
:: Archief
: 2004

Een project omtrent adem en slaap van Luea Ritter en Vincent Malstaf.

Working process
*


Werkproces
In dit project willen we zowel het proces als het einddoel gelijkwaardig benaderen en het experimentele en creatieve werk met voldoende openheid benaderen, zodat nog onbekende aspecten aan de oppervlakte kunnen komen. Ademen en slapen zijn namelijk gevoelige en intieme toestanden, die een voorzichtige benadering vereisen.
In de aanvangsfase richten we ons eerder op beperkte experimenten, die we in de loop 2004 uitwerken tot een eindresultaat dat we in 2005 willen tonen op meerdere locaties in België, Zwitserland en – hopelijk – andere landen.
Medewerkers, gasten en publiek
Reeds in de beginfase willen we graag samenwerken met gastkunstenaars en experimenten uitvoeren met een beperkt publiek. We voorzien dan ook dat elke werkperiode gepaard gaat met een semi-publieke happening. Om dit alles te kunnen realiseren willen we ook met samenwerken met technici en productiemedewerkers.
Op dit moment leggen wij contacten met mogelijke medewerkers.
Planning
Het project is tijdens 2004 in drie werkperiodes in Brussel en Bazel gepland.
Partners
Momenteel zijn alle subsidieaanvragen nog in behandeling. Gelijktijdig met dit verzoek stellen wij dit project ook voor aan Pro Helvetia, GGG Bazel, Kultureles BL en de Vlaamse Gemeenschap.
Wat coproducenten betreft kregen wij bevestiging van Bains::Connective Brussel en KascadenKondensator Bazel.
Wij hopen ook sponsors te vinden voor specifieke materialen of technieken.
17 02 2004

:: Zoeken
::