English Nederlands Français English Nederlands Français
Projecten
Artistieke activiteiten
: Feb : Apr
:: Archief
: 2011 : 2010 : 2009 : 2008 : 2007 : 2006 : 2005 : 2004

ARCHIVE 01 April 2011 - back

Lounge met artistieke interventies

Plankton Bar #39
Deze keer in GC Ten Weyngaert: met Wendy Van Wynsberghe (installatie/presentatie), Adrian Fisher en Luna Montenegro/mmmmm (video), Liz Kueneke (lezing over participatieve cartografie), bolwerK (entr'act) en een beetje jazz & meer door Los Hermanos Brothers.
Vri 1 Apr
18:30 - 23:00

@Bondgenotenstr 54 rue des Alliés, Vorst/Forest-5


Tijdens de maanden maart en april 2011 werkt Bains Connective in de Thematics rond '-18/+65 Politics of the an-aged” samen met artiesten Wendy Van Wynsberghe (B), Marthe Van Dessel (B), Adrian Fisher (UK)& Luna Montenegro (UK/CHI)/mmmmm.
Plankton Bar #39 is een eerste introductie tot het werk van de gastartiesten en het thema.

In een volgende fase van haar 'Softwearables' traject nodigt media artieste Wendy Van Wynsberghe (B) uit om 3 tot 4 draagbare modules voor sociale interactie uit te testen. Ter plaatse word je ook verzocht om bij te dragen aan de instructies voor het gebruik van deze modules.

Liz Kueneke (US / ES) onderzoekt in haar werk de relatie die mensen hebben met hun omgeving, via participatieve cartografische activiteiten en publieke interventies. Tijdens deze Plankton Bar presenteert Liz Kueneke haar ervaringen met participatieve cartografie en geeft ze een kort overzicht van andere hedendaagse kunstenaars, die werken met soortgelijke technieken.

Entr'act door bolwerK (B) is een tussenspel in ons verhaal en tegelijkertijd een overeenkomst zonder plichten tussen vreemden, die de tijd nemen om een changement te creëeren in zichzelf en het samenzijn.

In de documentaire 'il peso delle cose / het gewicht der dingen ' verkent mmmmm (UK) zaken als het collectieve lichaam, de gemeenschap, sporen en identiteit, in twee Italiaanse oorden Anzio en Nettuno.

Dat alles mooi samen geklutst met een beetje jazz & meer door Los Hermanos Brothers (B).
01 04 2011

:: Zoeken
::