English Nederlands Français English Nederlands Français
Projecten
Artistieke activiteiten
: Jan : May : Jun : Oct : Nov
:: Archief
: 2011 : 2010

ARCHIVE 01 February 2010 - back

Sociale activiteiten & speciale gelegenheden

Doe-het-zelf: 1 Mei Markt
1 Mei Markt voor all artistieke, creatieve en micronomics exploten met performances, concerten, mode, workshops, installaties, poëzie, design, culinaire creaties en meer, gepresenteerd door vele artiesten, ontwerpers en micro-initiatieven.

Alle info: www.mayday.micromarche.be

'Doe-het-zelf' is een initiatief van MicroMarché, Bains Connective & Citymine(d).
Zat 1 May
11:00 - 23:00

@MicroMarché, Quai à la Houille 9 Steenhoolkaai, 1


Op zaterdag 1 mei 2010 organiseert Bains Connective, in samenwerking met MicroMarché en Citymine(d)/Micronomics, 'Do it yourself (doe-het-zelf) – 1 Mei Markt', een mini-festival in de vorm van een markt in hartje Brussel.

Tijdens de maanden april en mei is Bains Connective tijdelijk in residentie in MicroMarché voor haar thematische onderzoeksproject rond 'DYI' (Do it yourself).

 Voor deze Thematics nodigde BC 5 artiesten uit die werken rond vormen van samenwerking en uitwisseling in de context van de publieke ruimte. Tegelijkertijd worden onderwerpen als veranderlijkheid, hoop, verspreiding, nomadisme en relatie bevraagd.

 In het kader van de 1 Mei Markt (Dag van de Arbeid) interageren hun projecten met de marktomgeving en worden kwesties rond de waarde van en de uitwisseling in een artistieke praktijk behandeld, alsook haar positie in onze hedendaagse samenleving.De organisatoren van de 1 Mei Markt lanceerden bijkomend een oproep tot deelname aan het mini-festival, gericht aan kunstenaars en creatievelingen allerhande. Ongeveer 40 artiesten, ontwerpers en micro-initiatieven presenteren werk rond kunst in de openbare ruimte, micro-economie en stedelijke ontwikkeling.

Met bijdragen van o.a Klorofil/OKNO/FoAM, Collectif Anonyme, Cyclo, Ilse Ermen, Davis Freeman, Nicholas Y Galleazi, Delphine Jonas, Josworld, Heike Langsdorf, Nicky Miller, Esteban Miraflores, Bavo Olbrechts, Ana Stegnar, Technically Normal, Elke Van Campenhout & Aude Thensiau, ...

Wanneer: 1 mei 2010 van 11:00 tot 23:00
Waar: MicroMarché, Steenhoolkaai 9, 1000 Brussel
Programma: www.mayday.micromarche.be
22 04 2010

:: Zoeken
::