English Nederlands Franšais English Nederlands Franšais
Projecten
Artistieke activiteiten
:: Archief
: 2011 : 2010

Sociale activiteiten & speciale gelegenheden

Een kinderkunstenfestival, voor families met kinderen tussen 3 en 12 jaar oud, met een uitgesproken artistiek programma vol voorstellingen, creatieve workshops en kunstzinnige animatie. Gratis, in openlucht, in het Park van Vorst, op zondag 22 mei 2011, van 10:00 tot 18:00.
Zon 22 May
10:00 - 18:00

Park van Vorst / Parc de Forest - FREE


SuperVlieg zoeft door Brussel! SuperMouche, dat is een dag vol theater, muziek, circus, animaties en kunstenateliers. Kinderen Ún hun ouders, grootouders, tantes en nonkels, vriendjes en vriendinnetjes kunnen komen kijken en meedoen op deze bruisende familiedag vol kunsten en kunstjes in het park van Vorst.

Om 13:45 om 15:45 organiseert Bains Connective 'Leer je eigen flipbook maken!', een workshop van 45 minuten voor kinderen vanaf 9 jaar. Voor deze workshop olv Coralie Stalberg halen we onze inspiratie uit het Park van Vorst. We bedenken een nieuw verhaal en verwerken dat in een zelfgemaakt boekje. Als je met de duim door de pagina's bladert, komen de objecten en personages uit jouw verbeelding tot leven. Een eenvoudige manier om de magie van animatiefilm te ontdekken!
04 05 2011

:: Links

SuperVlieg in het Park van Vorst
http://www.supervlieg.be

:: Zoeken
::