English Nederlands Français English Nederlands Français
Projecten
Artistieke activiteiten
: Feb : Mar : Apr : May : Jun : Jul : Sep : Oct : Nov
:: Archief
: 2011 : 2010 : 2009 : 2008 : 2007 : 2006 : 2005 : 2004

ARCHIVE 01 January 2008 - back

Lounge met artistieke interventies

Plankton::Bar 22
Met:
Paul Hendrikse (performance)
Lawrence Malstaf (performance)
Baxter Lewinsczky (dj/ haarkapper)
Alejandro Petrasso (Moonlight Serenade)
Vri 29 Feb
20:00 - 23:00

€ 5 (members: free)


Lawrence Malstaf :: Kleine Tollen
In een ruimte van ongeveer 6 m op 10 m brengt de kunstenaar een aantal tollen in beweging. Hij tracht ze vooruit te drijven zoals een troep of laat ze onderling in contact komen zoals een op zichzelf staand systeem. Hun bewegingen zijn onvoorspelbaar , soms voorzichtig en aarzelend, soms agressief en doelbewust. Ze zoeken elkaar, ze passeren of botsen. Met enkele eenvoudige stoppen zoals een stok of een koffietas, worden de draaiende deksels bewegende characters aangedreven door twijfel, gedachten en gevoelens en niet zozeer door objectieve physische wetten.
Hout, staal, motor
met steun van Norsk Kulturrad en de Vlaamse Overheid
Lawrence Malstaf

Paul Hendrikse :: The Last Acquisition
Paul Hendrikse zal in Les Bains een performance brengen naar aanleiding van The Last Acquisition, een performance die hij maakte in samenwerking met onder andere Martin Nachbar en Lilia Mestre voor het Middelheimmuseum in Antwerpen afgelopen zomer. De complexe lagen van de performance zullen van elkaar worden losgeweekt, teksten gaan opnieuw de tekstverwerker door, bewegingen worden opnieuw doorgenomen, ingeoefend, aangetast en veranderd. Beeld en klankband worden in stukken gesneden en opnieuw monteerd.


Baxter Lewinsczky+dj :: guest,thuis,wishes
Meer en meer allergisch voor kapsalon,zoekt ludovic een andere formule om zijn werk te doen. Terwijl hij uw haar knipt voor een vrije bijdrage, laat hij zijn muziek horen, zowel eigen composities als andere platen.
Baxter Lewinsczky

Alejandro Petrasso :: Moonlight Serenade (performance)
Alejandro Petrasso :: piano
voice:: Dianne Weller
Een piano, een platinum, een zangeres en vijf vinylplaten waarmee klankmogelijkheden kunnen worden onderzocht, melodische improvisaties mogelijk worden of gewoon een excuus om oude muziekstujes te beluisteren en om, bij voorbeeld samen met Frank Sinatra, te zingen.
10 09 2008

:: Zoeken
::